Mensen leven en eten steeds bewuster. Ook onze klanten. We kregen geregeld de vraag welke ingrediënten er in onze gekruide producten zitten, al was het maar vanwege een allergie. En helaas moesten we tot onze frustratie, grotendeels het antwoord schuldig blijven. Daarom vertellen we met trots dat we nu we stapje voor stapje overgaan op biologische kruiden, waarvan we wél weten wat er in zit! Ook de allergenen. Het staat nu op het etiket van de varkensvlees producten met de biologische kruiden. Later zal het ook in de webwinkel vermeld gaan worden.

Biologische kruiden hebben een groot voordeel. De telers van de kruiden en specerijen – vaak in verre landen – staan onder toezicht van instanties die erop toezien dat de kruiden ook echt voldoen aan de biologische eisen. Geen bestrijdingsmiddel bijvoorbeeld. En dat vinden we erg belangrijk!

We gebruiken zo weinig mogelijk e-nummers in onze producten. In de meeste producten zit alleen vitamine-c, ook bekent onder de naam ascorbinezuur (E300). Dat wordt gebruikt om de smaak van de kruiden en specerijen stabiel te houden. Verder gebruiken we in onze biologische producten natuurlijk geen smaakversterkers. Dat is gelukkig helemaal niet nodig! Onze producten hebben van zichzelf al genoeg smaak.   

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen