Druk, druk, druk, iedereen is maar druk tegenwoordig. Ook wij zijn druk druk, druk. Het werk met de varkens van Veluws Land, het werk buitenhuis, de kinderen en het sociale leven.. Bij ons kwam het besef dat het teveel is. Veel te veel. We hebben te weinig tijd en zijn te vaak te moe om te kunnen genieten van wat mooi is. En er is zoveel moois.. Dus: het was meer dan tijd om te gaan kiezen! Waar gaan we mee door. Wat laten we vallen. En die keuze is best nog moeilijk geweest.

U mag best weten dat we de afgelopen jaren soms hebben overwogen om te stoppen met onze passie Veluws Land. Omdat we er veel uren in stopten, met liefde. Maar aan het eind van het jaar bleek steeds maar weer dat we er heel weinig geld aan over hielden. En dat kan geen jaren doorgaan. We hebben de laatste tijd extra tijd gestopt in het laten groeien van Veluws land. Bijvoorbeeld met deze nieuwsbrief. En gelukkig heeft dat een heel goed effect gehad. Veluws Land groeit als kool. Dus het staat nu als een paal boven water dat we Veluws Land niet loslaten. Dat is onze passie. Die heerlijke varkens en het mooie product. En onze snelgroeiende kring van tevreden klanten; zíj zorgen ervoor dat we deze keuze kúnnen maken. Door hen hebben we vertrouwen in de toekomst van het Veluws Land.

Een van deze keuzes is dat we minder uren buiten de deur gaan werken, zodat we meer energie kunnen steken in het verder groeien van Veluws Land. Een andere keuze is de grotere boerderijwinkel. Deze zetten we op in samenwerking met de rest van de familie. In de komende nieuwsbrieven houden we u op de hoogte hoe onze keuzes met Veluws Land zich ontwikkelen!

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen