Met een eigen bedrijf kom je nogal eens voor een uitdaging te staan. Maar net toen we dachten (na de drukte van de nieuwe winkel) dat alles weer op rolletjes liep, melde zich er een nieuw probleem. De partij die voor ons het verzenden verzorgde vertrok uit de buurt. Dus wat voorheen heel gemakkelijk ging omdat we het uitbesteden, werd nu voor ons iets moeilijker. OKvlees verzorgde het verzenden van onze bestellingen met droogijs. Maar doordat wij nog iets moeten groeien om genoeg volume te hebben om ook dagelijks droogijs in onze verzendingen te gaan gebruiken (droogijs verdampt, dus moet je binnen zoveel uur gebruiken en is kostbaar om te bestellen) kunnen wij dit niet zo makkelijk zelf doen.

We stonden voor de keuze om de bestellingen op te sparen en eens in de maand of eens in de twee weken alles te verzenden met droogijs. Maar niet iedere consument wil als hij op onze site komt, twee weken wachten.. logisch ook. Dus na informatie ingewonnen te hebben van veel verschillende bedrijven, hebben we gekozen voor voorlopig een andere methode. Sommigen van u hebben het al ontdekt, maar u ontvangt uw vleespakket vanaf nu in een dikke EPS (piepschuim) doos, deze isoleert ontzettend goed is onze ervaring al. Uw vlees met daarbij heel diep gevroren gelpacks worden naar u toe verzonden in de doos met daarop een ‘priority’ sticker van Post NL.

De piepschuim doos is voor je gevoel slecht voor het milieu. Echter, met maar 2 % gebruik van grondstof/materiaal en verder 98 % lucht is deze doos zéker niet milieubelastender dan enig ander verpakkingsmiddel. Wanneer u een bestelling verwacht, of een bestelling wil gaan doen, horen we heel graag wat u ervan vond!

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen