Vlees rechtstreeks van onze boerderij bij u thuis!

Het bestellen in onze webwinkel is eenvoudig. U kunt kiezen voor varkensvlees, rundvlees, kip of vleeswaren . U kunt een door u gewenst product in uw winkelmandje plaatsen door op ‘in mandje plaatsen’ te klikken. Zo kan dat bij alle producten die u wenst te bestellen. Bent u klaar met winkelen, druk dan op ‘afrekenen’ dan gaat u naar de kassa. Wanneer u zich ingelogd of geregistreerd heeft als klant kan je met Ideal betalen waarna de bestelling wordt afgerond.

Omdat vlees een natuurproduct is, is bijna geen stukje vlees hetzelfde. Door onze slager wordt het vlees uitgesneden, maar door het verschil in elk dier en de ambachtelijke manier van werken, zijn de verpakkingen nooit helemaal hetzelfde. De gewichten en daardoor ook de prijzen die in onze webwinkel vermeld staan zijn gemiddelden. Bij uw uiteindelijke bestelling kan elk product in gewicht iets afwijken van de bestelde hoeveelheid. De waarde van het ontvangen vlees is echter minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Mochten we bij het klaarmaken van uw bestelling niet uitkomen bij het betaalde bedrag voegen we een product toe om het goed te maken. U betaalt dus nooit teveel. 

Vlees met de post
Aan het idee moet je even wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent is het ideaal om vanuit je stoel je heerlijke vlees te bestellen. En zelfs ingevroren, het kan zo in de vriezer. Om toch een beeld te geven waarom een ingevroren pakketje ‘gewoon met de post’ kan, hieronder uitleg. 

Al ons vlees wordt na verwerking vacuüm verpakt, gestickerd en in een snelvriezer heel snel heel diepgevroren. Uw bestelling wordt bij bezorging via de pakketdienst van Post NL verpakt in een EPS doos met daarin op -30 graden diepgevroren gelpacks. Deze gelpacks samen met de piepschuim doos zorgen voor hele goede isolatie tijdens de duur van het verzenden. De EPS dozen met maar 2% grondstof en verder lucht, zijn weinig van belasting voor het milieu.

Wij maken uw bestelling klaar, Post NL verzend deze pakketten voor ons. Als minimale bestelhoeveelheid voor het verzenden hanteren wij 10 kg. De bezorgkosten bedragen  € 6,95. (samen met de buren of familie bestellen, verlaagt de verzendkosten per kg vlees!)

Wanneer wij uw pakket aanmelden bij Post NL ontvangt u een e-mail met daarin de Track en Trace code waarin u uw bestelling kunt volgen.

Van onze boerderij op uw bord!

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen