Wij zijn Jarno en Heleen van den Berg en wonen met onze vier kinderen, Deen, Jurre, Sverre en Linde op een boerderij aan de rand van het Veluwse dorp Vaassen. Wij zijn van mening dat het goed is om bewust met de herkomst van ons voedsel om te gaan. Zo ook met het vlees wat we eten. Op onze boerderij produceren wij vlees van onze eigen koeien en varkens die wij houden op een  verantwoorde manier. Zij groeien op met ruimte om zich heen, strooisel, buitenlucht. 

Onze visie is dat vlees eten mag, maar wel zo dat het dier een waardig bestaan heeft gehad. Elke dag weer geven we ons vee met al ons enthousiasme de aandacht en zorg die ze nodig hebben om vlees te kunnen produceren van dieren die met respect behandeld zijn. Wij staan hiervoor en genieten ervan dat op onze boerderij onze dieren genieten van alle seizoenen, van rust en ruimte, van grazen of ravotten in de wei.. We vertellen u graag meer over onze standpunten of over de vleeskwaliteit.

Kijk rustig rond in onze webwinkel en bij vragen staan wij graag voor u klaar. Ook verwelkomen we u graag in onze boerderijwinkel Natuurlijk!

Wilt u horen over leuke, grappige, maar soms ook verdrietige belevenissen op de boerderij? Volg ons op Facebook of op Instagram!

Hartelijke groet,
Familie van den Berg

 

 

 

 

 

 

 

naar rund FP pngnaar varkensvlees FP png

 

 

KIJK OP ONZE FACEBOOKPAGINA 
VOOR LEUKE FOTO'S EN FILMPJES
VAN ONZE MODDERVARKENS :)

 

Top producten

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen