De wijze waarop de dieren opgroeien waarvan we het vlees eten is belangrijk. Maar ook uiteindelijk de smaak van het vlees op ons bord moet gewoon lekker zijn! We willen weten wat we eten en we willen geen onnodige toevoegingen in ons vlees.

Met onze koeien en onze varkens fokken wij met speciale rassen die wij selecteren op vleeskwaliteit. Ons Veluws Landvarken die wij hebben geselecteerd uit meerdere rassen kruisen, beschikt over meer intramusculair vet. Dat betekent dat het vet niet alleen aan de buitenkant zit, maar juist door het vlees heen geregen is. Ook onze koeien selecteren wij op smaak. Rassen van vroeger, die niet doorgefokt zijn op vleesproductie, maar runderen met veel smaak en stevig vlees.

Ook zorgt de beweging, de tijd om te groeien, het veelzijdige voer en het vermijden van stress voor een stevige ouderwetse smaak!

Het uitsnijden en verwerken van onze koeien en varkens gebeurt bij Slagerij ter Weele in Oene. Dit is een ambachtelijke slager die onze producten op een vakkundige manier verwerkt. Het vlees wordt na verwerken zo snel mogelijk diep ingevroren zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor onze bewerkte producten zoals slavinken, hamburgers etc. gebruiken wij geen overbodige smaakstoffen en smaakversterkers maar veelal biologische kruidingen en herkenbare ingrediƫnten.

Veluws Land kwaliteit is genieten van wat je eet!

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen